Automatisering 2018-09-19T13:43:34+00:00

Automatisering

Op zoek naar een elektrische of automatische zonwering. Bij Bollaert vindt u een elektrisch zonnescherm eventueel uitgerust met zon windautomaat.

Elektrische of automatische zonwering – de mogelijkheden

De meeste zonnewering is aan te passen voor automatisatie. Soms zijn er wel kleine aanpassingen nodig voor het elektrisch maken van uw zonwering. Zo zullen we soms bv de motorsteun of eventueel de as voor het zonnescherm aanpassen.

Automatische zonwering – motorisatie

Voor alle elektrische zonwering wordt gebruik gemaakt van buismotoren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vermogens.

Elektrische zonwering – de bediening

Voor de bediening van uw elektrische zonwering bieden we volgende mogelijkheden:

  • Met vaste bedieningspunten (trad. schakelaars)
  • Met afstandbedieningen

Zonwering met zon-windautomaat – de voordelen

Wanneer u kiest voor elektrische zonwering met een traditionele bediening, zijn we helaas erg beperkt voor het plaatsen van de schakelaar en de eventuele uitbreidingen als bv een tijdsklok.

Bij elektrische zonwering op afstandsbediening dient er enkel een stroomdraad (220V) tot aan de zonwering voorzien te worden. De muurzenders voor uw automatische rolluiken kunnen overal geplaatst worden en voor uw gemak kan u met één afstandsbediening meerdere zonweringen bedienen.

Laat uw elektrische zonwering uitbreiden met een wind-zonautomaat voor optimaal comfort. Bij te hevige zon gaat de zonwering uit, wanneer er te veel wind is terug in. Ten alle tijden kan men nog steeds door druk op de knop zelf bepalen wanneer de tent open of dichtgaat.

Contacteer ons voor meer info over de automatisering van uw zonwering