PVC deuren

PVC deuren aan scherpe prijzen bij Bollaert NV

Waarom kiezen voor PVC deuren?

PVC is ideaal voor de productie van deuren. PVC heeft een extreem lange levensduur en garandeert een optimale thermische en akoestische isolatie. Voor extra veiligheid kan u PVC deuren inbraakwerend laten afwerken. In ons uitgebreide assortiment vindt u kunststof deuren in een heleboel verschillende kleuren en uitvoeringen. Uw bouwstijl doet er niet toe.

Bij Bollaert vindt u makkelijk en snel de PVC deuren die perfect aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en uiteraard uw budget.

PVC deuren kopen en laten plaatsen? Reken op het vakmanschap van Bollaert.

pvc deuren

Voordelen van PVC deuren

PVC deuren, gemaakt van polyvinylchloride, bieden verschillende voordelen en worden vaak gekozen vanwege hun duurzaamheid, isolatiecapaciteiten en onderhoudsgemak. Hier zetten we de belangrijkste voordelen van PVC deuren voor u op een rijtje:

  • Isolatie: PVC deuren bieden uitstekende thermische en akoestische isolatie. Ze helpen de temperatuur binnenshuis te behouden en minimaliseren geluidsoverdracht van buitenaf.
  • Duurzaamheid: deuren uit PVC zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zonlicht. Ze vertonen weinig tekenen van veroudering en behouden hun kwaliteit gedurende lange tijd.
  • Onderhoudsvriendelijk: ze vereisen minimaal onderhoud. Ze zijn eenvoudig te reinigen met milde reinigingsmiddelen en hebben geen schilderwerk nodig zoals houten deuren.
  • Weerbestendigheid: PVC deuren zijn bestand tegen vocht en roest, waardoor ze geschikt zijn voor installatie in vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens.
  • Variatie in ontwerp: deuren in PVC zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, stijlen en kleuren, waardoor ze aanpasbaar zijn aan diverse interieur- en exterieurstijlen.
  • Milieuvriendelijk: PVC is recycleerbaar, gerecycleerd PVC behoudt namelijk zijn eigenschappen. Dit maakt PVC deuren een milieuvriendelijke keuze.
  • Kosteneffectiviteit: PVC deuren zijn over het algemeen kosteneffectief in vergelijking met sommige andere materialen. Ze bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en hebben vaak een lange levensduur.
  • Veiligheid: ze kunnen worden uitgerust met geavanceerde vergrendelingssystemen, waardoor ze veilig zijn voor gebruik in woningen en bedrijven.
  • Bestand tegen insecten en schimmels: PVC is niet vatbaar voor aantasting door insecten zoals hout en is ook bestand tegen schimmelvorming, waardoor de deur langer meegaat.
  • Lichtgewicht: PVC deuren zijn licht van gewicht, wat de installatie vergemakkelijkt en de belasting op scharnieren en frames minimaliseert.

Genieten van de voordelen van PVC deuren? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Goedkope PVC deuren laten plaatsen door een vakman

Wanneer u beslist om PVC deuren te kopen bij Bollaert, kan u rekenen op de uitgebreide vakkennis van onze vakmensen om uw kunststof deuren te plaatsen. De afgelopen 50 jaar verzorgden we de plaatsing van allerlei PVC deuren in Antwerpen, maar ook ver daarbuiten

We verkopen uitsluitend PVC deuren van uitmuntende kwaliteit en bieden ze te koop aan tegen de scherpste prijzen. Breng dus zeker een bezoekje aan Bollaert, wanneer u op zoek bent naar nieuwe PVC deuren. Onze vakmensen staan u met plezier bij in uw keuze. U kan ook bij ons terecht voor aluminium deuren.