Over Bollaert 2018-09-20T09:30:38+00:00

Over Bollaert

Bollaert is uw specialist voor zonwering en garagepoorten. Uit ons ruime assortiment kan u rolluiken, sectionale poorten, maar ook ramen en deuren kopen.

Bollaert is een familiebedrijf dat al meer dan 50 dé referentie is voor zonwering en rolluiken. Omdat we ons steeds strikt aan de gemaakte afspraken houden en een uitstekende service na verkoop bieden, hebben we snel een stevige reputatie opgebouwd.

We ontwikkelden onze eigen merken. Arnarol voor rolluiken van topkwaliteit, terwijl het merk Arnasol onze hoogwaardige zonwering omvat. Omdat we al deze producten in eigen productie maken zijn we steeds in staat om u een scherpe prijs te bieden voor een hoogwaardige kwaliteit. Op die manier hoeft zonwering helemaal niet duur te zijn.

Later breidden we ons assortiment uit met garagepoorten, ramen en deuren. De achterliggende gedachte blijft om steeds hoogwaardige producten te bieden aan een scherpe prijs. In ons aanbod kan u de mooiste en meest functionele kantelpoorten en sectionale poorten terugvinden. Daarnaast vindt u er ook pvc of aluminium ramen en deuren.

Onze ervaren vakmannen rukken uit voor het opleveren en plaatsen van uw zonwering, rolluiken, poorten, ramen of deuren. U kan een beroep op hen doen in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Meer info over rolluiken, zonwering, poorten of ramen en deuren