Automatisering 2018-09-19T13:27:42+00:00

Automatisering

Super handig, zo’n elektrische of automatische rolluik. Laat de vakmannen van Bollaert – experts in automatisatie – uw rolluiken plaatsen en automatiseren.

Kan ik mijn rolluiken automatiseren?

Tuurlijk, bij Bollaert zijn we in staat om al uw rolluiken te automatiseren. Zowel de traditionele inbouwrolluiken, als opbouwrolluiken, voorzetrolluiken, rolhekken en rolpoorten zijn te automatiseren. U bent dus bij Bollaert steeds aan het juiste adres als u uw rolluiken wilt laten automatiseren. Het type doet er niet toe voor onze ervaren vakmensen.

Automatische rolluiken – motorisatie

Voor de automatisatie van rolluiken wordt gebruik gemaakt van buismotoren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en krachten. We voorzien steeds een voldoende krachtige motor, zodat uw automatische rolluiken steeds soepel en vlot blijven werken.

Elektrische rolluiken – bediening

Voor de bediening van elektrische rolluiken kunnen we volgend onderscheid maken:

  • Met vaste bedieningspunten (trad. schakelaars)
  • Met afstandsbedieningen

Automatische rolluiken – de voordelen

Wanneer u kiest voor automatische rolluiken met een traditionele bediening, zijn we helaas erg beperkt voor het plaatsen van de schakelaar en de eventuele uitbreidingen als bv een tijdsklok.

Bij automatische rolluiken op afstandsbediening dient er enkel een stroomdraad (220V) tot in de rolluikkast voorzien te worden. De muurzenders voor uw automatische rolluiken kunnen overal geplaatst worden en voor uw gemak kan u met één afstandsbediening meerdere elektrische rolluiken bedienen.

Tijdsklokken kunnen naar believen worden ingesteld op alle of een gedeelte van uw automatische rolluiken. Ervaar het gemak van elektrische of automatische rolluiken. Laat de ervaren vakmannen van Bollaert nieuwe rolluiken plaatsen of uw bestaande rolluiken automatiseren.

 

Meer info over automatische rolluiken