Opbouwrolluiken 2018-09-20T07:39:53+00:00

Opbouwrolluiken

Bij Bollaert vindt u steeds de opbouwrolluik die u zoekt. Uit ons aanbod kan u opbouwrolluiken kopen aan de scherpste prijs. Vanuit Zwijndrecht doen we vooral de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen aan.

Opbouwrolluiken van topkwaliteit

Wilt u uw huis voorzien van rolluiken? Werd er bij de bouw van uw woning geen rekening gehouden met het plaatsen van rolluiken? Dan bieden opbouwrolluiken de oplossing!

Opbouwrolluiken kunnen makkelijk bovenop uw bestaande ramen geplaatst worden, zodat er geen slijp- en kapwerken aan te pas moeten komen. Opbouwrolluiken zijn dan ook een tijdbesparende en budgetvriendelijke oplossing.

Opbouwrolluik op maat

Opbouwrolluiken worden geleverd in een PVC-kast die bovenop het raam dient gemonteerd te worden. Voor onze opbouwrolluiken werken wij met 3 verschillende leveranciers: Deceuninck, Veka en Selve. Standaardkleuren zijn wit en RAL-9001 gekleurd in de massa. Voor alle andere kleuren in voorraad wordt gewerkt met Renolitfolie. Ook bij opbouwrolluiken heeft u de keuze tussen een manuele of elektrische bediening.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor al uw opbouwrolluiken de scherpste prijs te bieden voor de regio’s Antwerpen en Oost-Vlaanderen. We sturen onze ervaren vakmensen er op uit om uw opbouwrolluiken te plaatsen, volledig volgens de regels van de kunst. Onze klanten prijzen ons om onze totaalaanpak en complete service.

Opbouwrolluiken kopen? Profiteer van onze scherpe prijzen!