Aluminium deuren

Aluminium deuren van topkwaliteit bij Bollaert

Waarom kiezen voor aluminium deuren?

Aluminium is ideaal voor de productie van deuren. Aluminium heeft een extreem lange levensduur en garandeert een optimale thermische en akoestische isolatie. Voor extra veiligheid kan u aluminium deuren inbraakwerend laten afwerken. In ons uitgebreide assortiment vindt u aluminium deuren in een heleboel verschillende kleuren en uitvoeringen. Uw bouwstijl doet er niet toe.

Bij Bollaert vindt u makkelijk en snel de aluminium deuren die perfect aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en uiteraard uw budget.

Een aluminium deur kopen en laten plaatsen? Reken op het vakmanschap van Bollaert.

aluminium deuren

Voordelen van aluminium deuren

Aluminium deuren bieden verschillende voordelen en zijn populair in zowel residentiële als commerciële toepassingen.

  • Lichtgewicht: aluminium deuren wegen veel minder dan sommige andere soorten deuren, wat de installatie vergemakkelijkt en de belasting op de scharnieren en het frame vermindert.
  • Duurzaamheid: aluminium is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie en roest. Het heeft een lange levensduur en vereist weinig onderhoud.
  • Weerbestendigheid: aluminium deuren zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, wind en zonlicht. Ze behouden hun uiterlijk en prestaties zelfs onder extreme omstandigheden.
  • Onderhoudsvriendelijk: ze vereisen minimaal onderhoud. Ze hoeven niet te worden geverfd of behandeld zoals houten deuren, en ze kunnen eenvoudig worden gereinigd met milde reinigingsmiddelen.
  • Stijlvol ontwerp: onze aluminium deuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen om bij diverse architecturale ontwerpen te passen.
  • Warmte- en geluidsisolatie: aluminium deuren kunnen worden voorzien van thermische onderbrekingen of isolerende materialen, waardoor ze goede warmte- en geluidsisolatie bieden.
  • Veiligheid: ze kunnen worden uitgerust met geavanceerde vergrendelingssystemen. Onze deuren bieden een goede beveiliging voor woningen en commerciële ruimtes.
  • Milieuvriendelijk: aluminium is een recycleerbaar materiaal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Gerecycleerd aluminium behoudt zijn kwaliteit zonder verlies van eigenschappen.
  • Grote glasoppervlakken: omdat aluminium zo sterk en toch licht is, zijn grote glasoppervlakken in uw deur Daardoor komt natuurlijk licht de ruimte binnen en wordt een gevoel van ruimtelijkheid gecreëerd.
  • Aanpasbaarheid: aluminium deuren zijn eenvoudig aanpasbaar aan verschillende ontwerpstijlen en specificaties. Ze kunnen worden gebruikt voor standaarddeuren, schuifdeuren, vouwdeuren en meer, waardoor ze veelzijdig zijn in hun toepassingen.

Genieten van de voordelen van aluminium deuren? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Goedkope aluminium deuren laten plaatsen door een vakman

We verkopen uitsluitend aluminium deuren van uitmuntende kwaliteit en bieden ze te koop aan tegen de scherpste prijzen. Breng dus zeker een bezoekje aan Bollaert wanneer u op zoek bent naar nieuwe aluminium deuren in Antwerpen of daarbuiten. Onze vakmensen staan u met plezier bij in uw keuze.

Wanneer u beslist om aluminium deuren te kopen bij Bollaert, kan u voor het plaatsen rekenen op de uitgebreide vakkennis van onze vakmensen. De afgelopen 50 jaar verzorgden we de plaatsing van allerlei aluminium deuren in Antwerpen en Oost-Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten. Ook voor deuren in PCV kunt u bij ons terecht.