Uitvalschermen

Als u een uitvalscherm of zonneluifel wilt kopen, bent u bij Bollaert aan het juiste adres. Bij ons vindt u uitvalschermen en zonneluifels aan de scherpste prijzen.

Wat is een uitvalscherm?

Een uitvalscherm, in de volksmond ook zonneluifel, is een type zonwering dat boven het raam aan de gevel wordt gemonteerd. Een uitvalscherm bestaat uit twee vaste armen die zich aan de zijkant van de constructie bevinden. Het uitvalscherm zakt voor het raam via de twee vaste armen en houdt zo het zonlicht buiten. Een zonneluifel of uitvalscherm is niet hetzelfde als een knikarmscherm. Een uitvalscherm heeft een hogere hellingsgraad vergeleken met de knikarm variant.

Uitvalschermen van topkwaliteit

Uitvalschermen of zonneluifels zijn uiterst geschikt voor kleinere ramen waar een doorloop onder het scherm niet nodig is. Het uitvalscherm wordt geleverd met uitvalarmen die aan de zijkanten worden geplaatst. In ons assortiment vindt u de mooiste en meest functionele uitvalschermen of zonneluifels aan de scherpste prijzen.
Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor andere soorten zonwering, zoals zonnetenten, knikarmschermen, verandazonwering, zonwerende screens en markiezen.

De voordelen van een uitvalscherm of zonneluifel

  • Een zonneluifel is een budgetvriendelijk type zonwering
  • Beperk de inkijk van buitenaf door de stand van de zonneluifel aan te passen
  • Uitvalschermen zijn eenvoudig te plaatsen
  • Een zonneluifel kan volledig opgeborgen worden wanneer u hem niet gebruikt

Automatisering van uw zonneluifel

Dankzij automatisering wordt het mogelijk om uw uitvalscherm elektrisch te bedienen. U kan kiezen tussen een afstandsbediening of vaste bediening aan de wand. We gebruiken voor het automatiseren van uw zonneluifel enkel producten van welbekende merken als Somfy, Simu en Becker.

Profiteer van onze scherpe prijzen!

uitvalschermen Bollaert