Uitvalschermen

Bollaert, dé referentie voor Uitvalschermen en Zonneluifels. Als u een kwalitatief uitvalscherm of zonneluifel wilt kopen, bent u in Zwijndrecht aan het juiste adres.

Wat is een zonneluifel/uitvalscherm?

Een zonneluifel/uitvalscherm is een soort zonnescherm dat boven een raam aan de gevel wordt gemonteerd. De zonneluifel bevat twee vaste armen die zich aan de zijkant bevinden. Hiermee kan je het scherm laten zakken. Hierdoor wordt de woning beschermd tegen invallend zonlicht. Een zonneluifel/uitvalscherm is niet hetzelfde als een knikarmscherm. Dit omdat een zonneluifel een hogere hellingsgraad heeft.

Uitvalschermen en zonneluifels van topkwaliteit

Uitvalschermen of zonneluifels worden gebruikt voor kleinere ramen in de woning waar een doorloop onder het scherm niet nodig is. De zonneluifel wordt geleverd met uitvalarmen die aan de zijkanten worden geplaatst. In ons assortiment vindt u de mooiste en meest functionele uitvalschermen of zonneluifels aan de scherpste prijzen. Voor zonnetenten, knikarmschermen, verandazonwering, zonwerende screens en markiezen bent u eveneens aan het juiste adres!

De voordelen van een zonneluifel/uitvalscherm

  • Een zonneluifel behoort tot de goedkopere soorten zonweringen
  • Afhankelijk van de stand van de zonneluifel kan je de inkijk van buitenaf beperken
  • Zonneluifels/uitvalschermen zijn eenvoudig te plaatsen
  • Een zonneluifel/uitvalscherm kan volledig opgeborgen worden

Automatisering van uw zonneluifel

De automatisering van uw zonwering brengen we eveneens tot een goed einde. De automatisatie kan door middel van buismotoren van onderstaande merken.

uitvalschermen Bollaert