PVC ramen

PVC ramen bij Bollaert. Reken voor het plaatsen van kunststof ramen op de uitgebreide vakkennis van Bollaert, uw specialist voor Het Waasland.

pvc ramenPVC is ideaal voor de productie van ramen. PVC heeft een extreem lange levensduur en garandeert een optimale thermische en akoestische isolatie. Voor extra veiligheid kan u PVC ramen inbraakwerend laten afwerken. In ons uitgebreide assortiment vindt u kunststof ramen in een heleboel verschillende kleuren en uitvoeringen. Uw bouwstijl doet er niet toe. Bij Bollaert vindt u makkelijk en snel de PVC ramen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en uiteraard uw budget.

PVC ramen laten plaatsen door een vakman

Wanneer u beslist om PVC ramen te kopen bij Bollaert, kan u rekenen op de uitgebreide vakkennis van onze vakmensen om uw kunststof ramen te plaatsen. De afgelopen 50 jaar verzorgden we de plaatsing van allerlei PVC ramen in Het Waasland, maar ook ver daarbuiten.

De voordelen van PVC ramen

  • PVC ramen zijn vaak goedkoper
  • Ramen in PVC zijn zeer onderhoudsvriendelijk
  • PVC ramen isoleren zeer goed, zowel thermisch als akoestisch
  • De profielen van PVC ramen zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren
  • Kunststof ramen bieden ruime mogelijkheden op esthetisch vlak
  • PVC ramen hebben een zeer langere levensduur. PVC roest of rot niet

Goedkope PVC ramen

We verkopen uitsluitend PVC ramen van uitmuntende kwaliteit en bieden ze te koop aan tegen de scherpste prijzen. Breng dus zeker een bezoekje aan Bollaert, wanneer u op zoek bent naar nieuwe PVC ramen. Onze vakmensen staan u met plezier bij in uw keuze.

Profiteer van onze scherpe prijzen!