PVC ramen

Waarom PVC ramen?

PVC is ideaal voor de productie van ramen. PVC heeft een extreem lange levensduur en garandeert een optimale thermische en akoestische isolatie. Voor extra veiligheid kan u PVC ramen inbraakwerend laten afwerken. In ons uitgebreide assortiment vindt u kunststof ramen in een heleboel verschillende kleuren en uitvoeringen. Uw bouwstijl doet er niet toe.

Bij Bollaert vindt u makkelijk en snel de PVC ramen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en uiteraard uw budget.

PVC ramen kopen en laten plaatsen? Reken op het vakmanschap van Bollaert.

pvc ramen

Voordelen van PVC ramen

PVC-ramen, gemaakt van polyvinylchloride, bieden verschillende voordelen.

  • Uitstekende Isolatie: PVC ramen bieden uitstekende thermische en akoestische isolatie. Ze helpen warmteverlies te verminderen en dempen geluid van buitenaf.
  • Duurzaamheid: PVC is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden, corrosie en insectenaantasting. PVC-ramen behouden hun kwaliteit en uiterlijk gedurende vele jaren.
  • Onderhoudsgemak: ze vereisen minimaal onderhoud. Ze zijn eenvoudig te reinigen met milde reinigingsmiddelen en hoeven niet te worden geschilderd.
  • Weerbestendigheid: ramen uit PVC zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, wind en zonlicht. Ze vervormen niet onder invloed van vocht.
  • Milieuvriendelijk: PVC is recyclebaar, wat bijdraagt aan duurzaamheid en milieubewust bouwen. Gerecycled PVC behoudt zijn eigenschappen.
  • Veelzijdigheid in ontwerp: PVC-ramen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, kleuren en afwerkingen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse architecturale stijlen.
  • Kostenefficiëntie: ze zijn over het algemeen kosteneffectief in vergelijking met sommige andere materialen. Ze bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Veiligheid: PVC-ramen kunnen worden uitgerust met moderne vergrendelingssystemen, waardoor ze veilig zijn voor gebruik in woningen en commerciële gebouwen.
  • Weerstand tegen Inbraak: ze kunnen worden versterkt met stalen inzetstukken, waardoor ze weerstand bieden tegen inbraakpogingen.
  • Lichtgewicht: PVC-ramen zijn licht van gewicht, wat de installatie vergemakkelijkt en de belasting op het gebouwframe minimaliseert.

Genieten van de voordelen van PVC ramen? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Goedkope PVC ramen laten plaatsen door een vakman

Wanneer u beslist om PVC ramen te kopen bij Bollaert, kan u rekenen op de uitgebreide vakkennis van onze vakmensen om uw kunststof ramen te plaatsen. De afgelopen 50 jaar verzorgden we de plaatsing van allerlei PVC ramen in Het Waasland, maar ook ver daarbuiten.
We verkopen uitsluitend PVC ramen van uitmuntende kwaliteit en bieden ze te koop aan tegen de scherpste prijzen. Breng dus zeker een bezoekje aan Bollaert, wanneer u op zoek bent naar nieuwe PVC ramen. Onze vakmensen staan u met plezier bij in uw keuze.