Veelgestelde vragen

Hier vindt u verschillende vragen omtrent onze producten, rolluiken, zonwering, ramen en deuren en garagepoorten. Wil u hier graag meer informatie over contacteer ons.

Zonwering

Wij bieden verschillende soorten zonwering aan, waaronder uitvalschermen, knikarmschermen, screens, markiezen, zonnetenten en verandazonwering. Onze zonweringen worden in eigen atelier vervaardigd onder het merk Arnasol.

Ja, onze zonweringen zijn speciaal ontworpen voor het Belgische klimaat en zijn dan ook zeer goed bestand tegen weersinvloeden als wind, regen en zon.
Ja, de meeste zonweringproducten kunnen op afstand worden bediend met een afstandsbediening of zelfs via een mobiele app. We kunnen ook uw bestaande zonwering automatiseren als u dat wenst.

Rolluiken

Wij bieden verschillende types rolluiken in PVC en aluminium aan, waaronder inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken. Onze rolluiken worden in eigen atelier vervaardigd onder het merk Arnarol.

Wij bieden verschillende bedieningsmethoden voor rolluiken, waaronder handmatige bediening, elektrische bediening met een schakelaar, afstandsbediening en zelfs via een mobiele app.

Dat kan zeker! Wij kunnen bestaande rolluiken automatiseren. Zowel inbouwrolluiken, opbouwrolluiken, voorzetrolluiken, rolhekken en rolpoorten. Voor de automatisering van rolluiken zweren we bij de motoren van Somfy en Simu.

Ramen en deuren

Wij bieden een zeer divers assortiment ramen en deuren aan. Bij ons vindt u ramen en deuren in PVC en aluminium.

Onze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en afwerkingen. In onze showroom kunt u ze komen bekijken. Onze specialisten staan u met plezier bij. Samen selecteren we de ramen en deuren die het best bij uw huis passen.

Ja, het is mogelijk om producten op maat te laten maken. We zorgen voor ramen en deuren die perfect aansluiten bij uw woning of bedrijfspand. U kunt uw wensen en specificaties bespreken met één van onze adviseurs.

Er zijn een aantal duidelijke verschillen tussen PVC en aluminium een daarom ook een aantal vragen die u zich best stelt. Als u de prijs belangrijk vindt, is PVC sowieso een betere keuze. De grondstofprijs voor PVC is namelijk veel lager dan die voor aluminium. Als u een groot raamoppervlak wilt bedekken is aluminium de betere keuze, omdat aluminium stabieler is onder invloed van de weersomstandigheden. Wilt u ramen of deuren die vooral goed isoleren? Dan kiest u voor PVC. De isolatiewaarde van PVC bedraagt 0.98 W/m²K, terwijl die van aluminium 0.85 W/m²K bedraagt. Uiteraard kan u steeds rekenen op onze vakmensen om u bij te staan in uw keuze.

De prijs is moeilijk op voorhand te bepalen. Omdat dit van verschillende factoren afhangt zoals de afmetingen, kleur, afwerking, … Kom langs in onze showroom. We maken graag een gedetailleerde offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Garagepoorten

Dat kan! Wij automatiseren graag uw bestaande garagepoort. Contacteer ons voor meer informatie. Voor het automatiseren van garagepoorten gebruiken wij motoren van Somfy, Simu of Becker.

De prijzen van een elektrische garagepoort kunnen heel erg variëren. Kom langs in onze showroom of contacteer ons voor een offerte op maat.