Rolluiken

Rolluiken kopen en laten plaatsen aan scherpe prijzen door Bollaert NV

Rolluiken op maat bieden de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar veiligheid, privacy en een goede nachtrust. Met rolluiken op maat past u de afmetingen, kleuren en materialen volledig aan naar de architectuur van uw woning en uw persoonlijke stijl.

Onze maatwerk rolluiken zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam. Ze bieden uitstekende isolatie, helpen energie te besparen en bieden beveiliging tegen ongewenste indringers.

Op zoek naar rolluiken voor ramen, deuren of andere buitenruimtes? Rolluiken op maat zijn een investering die uw huis verbeteren op zowel praktisch als visueel vlak.

Rolluiken kopen en laten plaatsen door een vakman? Bollaert NV staat voor u klaar. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

bollaert-inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken bieden niet alleen bescherming tegen nieuwsgierige blikken en weersinvloeden, maar zorgen ook voor een uitstekende isolatie.

bollaert-voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken bieden niet alleen een veilige barrière tegen indringers, maar reguleren ook de temperatuur en verduisteren uw ruimte.

bollaert-opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken bieden niet alleen uitstekende isolatie, maar fungeren ook als een fysieke barrière tegen ongewenste blikken en weersinvloeden.

Voordelen van rolluiken

Rolluiken vinden we terug voor de ramen van de meeste Belgische woningen. Net daarom worden de pluspunten van rolluiken door veel mensen als vanzelfsprekend beschouwd. Toch brengt het plaatsen van rolluiken enkele interessante voordelen met zich mee. We zetten de belangrijkste even op een rijtje:

 • Rolluiken verduisteren en beschermen tegen inkijk
 • Rolluiken werken energiebesparend
 • Een rolluik verhoogt uw veiligheid
 • Een rolluik werkt geluidswerend
 • Rolluiken zorgen voor een creatieve aankleding van uw gevel

Bent u overtuigd van de voordelen van rolluiken? Contacteer ons voor een gratis offerte.

Wat is het verschil tussen een opbouwrolluik, inbouwrolluik en een voorzetrolluik?

Rolluiken zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Elk met zijn eigen voordelen. Wilt u weten welk type rolluik het meest geschikt is voor uw woning? Contacteer onze vakmensen. We staan u met plezier bij in uw keuze.

De grootste verschillen bij deze types rolluiken hebben betrekking op het plaatsen. Een opbouwrolluik wordt in de meeste gevallen geïnstalleerd vooraleer uw ramen geplaatst worden. De kast van het rolluik wordt naadloos op het raam gemonteerd zodat er een perfect geheel gecreëerd wordt. Inbouwrolluiken worden achter het raamkozijn gemonteerd en vervolgens als geheel achter de buitensteen geplaatst. Een voorzetrolluik wordt aan de buitengevel boven het raam geplaatst. Bij voorzetrolluiken blijft de kast van het rolluik zichtbaar aan de buitengevel.

Elektrische rolluiken laten plaatsen aan een scherpe prijzen

Wanneer u elektrische rolluiken wilt laten installeren/plaatsen of wanneer u van uw bestaande rolluiken automatische rolluiken wilt laten maken bent u bij Bollaert steeds aan het juiste adres. Het plaatsen van elektrische rolluiken heeft voor onze ervaren vakmannen helemaal geen geheimen meer. Ook voor de automatisatie van uw bestaande rolluiken is Bollaert de referentie voor de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Bollaert biedt een ruim assortiment rolluiken te koop aan. U vindt er voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en ingebouwde rolluiken aan de scherpste prijs. Vanuit onze hoofdzetel te Beveren, nabij Zwijndrecht doen we heel de regio Antwerpen, Oost-Vlaanderen en via partners Limburg, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Rolluiken in PVC of aluminium

Onze rolluiken zijn verkrijgbaar in PVC of aluminium. De meeste van onze particuliere klanten kiezen voor PVC rolluiken terwijl bedrijven en handelszaken zweren bij aluminium. Daar zijn een paar goede redenen voor:

 • Aluminium rolluiken isoleren beter dan PVC rolluiken door de aanwezigheid van een polyurethaan schuimlaag binnenin het rolluik. Deze extra isolatielaag beschermt zowel tegen koude temperaturen als tegen geluid. Bovendien zijn aluminium rolluiken steviger dan hun PVC tegenhangers, waardoor ze ook langer meegaan. Een aluminium rolluik van Bollaert gaat tot 25 jaar mee.
 • PVC rolluiken zijn in de meeste gevallen goedkoper dan aluminium rolluiken. Bovendien maken ze minder lawaai wanneer ze open en dicht gaan. Ook het geluid van regen of hagel is minder aanwezig bij PVC rolluiken, wat ze meer geschikt maakt voor gebruik in particuliere woningen. Als u kiest voor rolluiken met handmatige bediening, kiest u best voor PVC. PVC is minder zwaar dan aluminium waardoor u uw rolluiken makkelijker open en dicht kan doen.

Zowel onze PVC als aluminium rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Zo vindt u zonder twijfel een rolluik dat perfect bij uw woning of bedrijfspand aansluit.

Rolluik kopen en laten plaatsen

Rolluiken laten plaatsen in de provincie Antwerpen of Oost-Vlaanderen? Dat doet u bij Bollaert. Wij bieden een ruim assortiment rolluiken aan in PVC en aluminium. Wilt u rolluiken kopen voor uw woning? Kom dan langs in onze showroom te Zwijndrecht, provincie Antwerpen.

  Woonplaats

  Waarover wenst u meer informatie?

  Velden met een * zijn verplicht.

  Lees ook even ons privacybeleid
  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.