Poorten 2018-09-19T13:53:38+00:00

Poorten

Bollaert, uw specialist in elektrische en automatische garagepoorten. Bij ons koopt u de sectionale garagepoort of kantelpoort uit uw dromen aan de scherpste prijzen.

Sectionaalpoorten

Een sectionaalpoort of sectionale garagepoort kopen, dat doet u bij Bollaert. Sectionaalpoorten aan de scherpste prijzen. Reken op onze jarenlange ervaring en eigen plaatsingsdienst!

Kantelpoorten

Bollaert, uw partner voor kantelpoorten. Reken op onze jarenlange ervaring om uw kantelpoort te plaatsen aan de scherpste prijs. U vindt onze vakmannen steeds in de provincies Antwerpen of Oost-Vlaanderen.

Rolpoorten

Met een rolpoort of roldeur scheidt u probleemloos ruimtes van elkaar. Vandaar dat rolpoorten en roldeuren vooral gebruikt worden in winkels, garages en doorgangen.

Rolhekken

Rolhekken verhogen naast de veiligheid ook de esthetische waarde van uw winkel. Uw etalage blijft immers zichtbaar, ook na sluitingstijd. Bij Bollaert vindt u steeds het geschikte rolhek aan een scherpe prijs.

Automatische garagepoorten

Voor elektrische of automatische garagepoorten moet u bij Bollaert in Zwijndrecht zijn. Maak uzelf het leven weer net dat ietsje makkelijker met één van onze automatische garagepoorten. Buiten garagepoorten vindt u in ons assortiment natuurlijk ook poorten voor uw oprit of tuin.

Bij Bollaert heeft u de keuze uit een sectionale garagepoort of een kantelpoort. Wij werken steeds met gerenommeerde leveranciers zodat we u steeds de mooiste en meest functionele garagepoorten kunnen aanbieden.

Laat uw sectionale garagepoort plaatsen door een vakman

Voor het plaatsen van uw poort kan u beroep doen op onze ervaren vakmensen. Zij brengen de plaatsing van iedere poort tot een goed einde. Of u nu kiest voor een sectionale garagepoort, een kantelpoort of een sierpoort voor uw tuin of oprit, we plaatsen elke poort volgens de regels van de kunst. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

In ons ruime assortiment gaat u diverse voorbeelden van automatische garagepoorten, sectionale garagepoorten en kantelpoorten kunnen terugvinden. Neem nu alvast een kijkje.