Aluminium ramen

Alluminium ramen kopen en laten plaatsen aan scherpe prijzen bij Bollaert NV

Waarom kiezen voor aluminium ramen?

Aluminium is ideaal voor de productie van ramen. Aluminium heeft een extreem lange levensduur en garandeert een optimale thermische en akoestische isolatie. Voor extra veiligheid kan u aluminium ramen inbraakwerend laten afwerken. In ons uitgebreide assortiment vindt u aluminium ramen in een heleboel verschillende kleuren en uitvoeringen. Uw bouwstijl doet er niet toe.

Bij Bollaert vindt u makkelijk en snel de aluminium ramen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en uiteraard uw budget.

Aluminium ramen kopen en laten plaatsen? Reken op het vakmanschap van Bollaert.

aluminium ramen

Voordelen van aluminium ramen

Aluminium ramen hebben verschillende voordelen en worden vaak gekozen vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische mogelijkheden.

  • Duurzaamheid: aluminium is van nature bestand tegen corrosie en roest, waardoor het duurzaam is en weinig onderhoud vereist. Aluminium ramen behouden hun kwaliteit en uiterlijk gedurende vele jaren.
  • Lichtgewicht: aluminium is licht van gewicht, wat de installatie van ramen vergemakkelijkt en de belasting op het gebouw
  • Slank en elegant ontwerp: aluminium ramen hebben een slank en elegant ontwerp dat een moderne uitstraling biedt. Ze laten meer licht toe en creëren een open en ruimtelijk gevoel.
  • Veelzijdigheid in ontwerp: aluminium ramen zijn zeer aanpasbaar. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen, waardoor ze passen bij diverse architecturale ontwerpen.
  • Gemakkelijk te onderhouden: ze vereisen minimaal onderhoud. Ze hoeven niet te worden geschilderd en kunnen eenvoudig worden gereinigd met milde reinigingsmiddelen.
  • Weerbestendigheid: aluminium ramen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, wind en zonlicht. Ze behouden hun prestaties en uiterlijk zelfs onder extreme omstandigheden.
  • Energie-efficiëntie: ze kunnen worden voorzien van thermische onderbrekingen en isolatiematerialen, waardoor ze goede thermische prestaties leveren en bijdragen aan energie-efficiëntie.
  • Grote glasoppervlakken: het sterke maar lichte karakter van aluminium maakt grote glasoppervlakken mogelijk. Dit zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en een open gevoel in de ruimte.
  • Veiligheid: aluminium ramen kunnen worden uitgerust met geavanceerde vergrendelingssystemen, waardoor ze een veilige keuze zijn voor woningen en commerciële gebouwen.
  • Milieuvriendelijk: aluminium is een recycleerbaar materiaal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Gerecycleerd aluminium behoudt zijn kwaliteit zonder verlies van eigenschappen.

Genieten van de voordelen van aluminium ramen? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Goedkope aluminium ramen laten plaatsen door een vakman

Wanneer u beslist om aluminium ramen te kopen bij Bollaert, kan u rekenen op de uitgebreide vakkennis van onze vakmensen om uw aluminium ramen te plaatsen. De afgelopen 50 jaar verzorgden we de plaatsing van allerlei aluminium ramen in Antwerpen, maar ook ver daarbuiten.

We verkopen en plaatsen uitsluitend aluminium ramen van uitmuntende kwaliteit en bieden ze te koop aan tegen de scherpste prijzen. Breng dus zeker een bezoekje aan Bollaert wanneer u op zoek bent naar nieuwe aluminium ramen. Onze vakmensen staan u met plezier bij in uw keuze. Ook voor ramen uit PVC kunt u bij ons terecht.