Bollaert Albert NV

Automatisering

Op zoek naar een elektrische of automatische zonwering. Bij Bollaert vindt u een elektrisch zonnescherm eventueel uitgerust met zon windautomaat.

Welke mogelijkheden voor elektrische of automatische zonwering?

De meeste zonnewering is aan te passen voor automatisatie. Soms zijn er wel kleine aanpassingen nodig voor het elektrisch maken van uw zonwering. Zo zullen we soms bv de motorsteun of eventueel de as voor het zonnescherm aanpassen.

De motor voor uw automatische zonwering

Voor alle elektrische zonwering wordt gebruik gemaakt van buismotoren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vermogens.

Bediening van uw elektrische zonwering

Hierin onderscheidt men 2 verschillen:

  • Met vaste bedieningspunten (trad. schakelaars)
  • Met afstandbedieningen

Welke voordelen biedt een zon windautomaat?

Bij traditionele bediening met vast bedieningspunt zijn we erg beperkt voor het plaatsen van de schakelaar en uitbreidingen (vb. wind-zonautomaat). Bij afstandsbediening dient er enkel een stroomdraad (220v) tot aan de zonwering te worden voorzien. De muurzenders kunnen overal geplaatst worden terwijl u met één enkele afstandsbediening meerdere zonweringen kan bedienen.

Wind-zonautomaten geven een optimaal comfort. Bij te hevige zon gaat de zonwering uit, wanneer er te veel wind is terug in. Ten alle tijden kan men nog steeds door druk op de knop zelf bepalen wanneer de tent open of dichtgaat.

 

Contacteer ons voor meer info over de automatisering van uw zonwering

 
 
 
Bollaert Albert NV - H. Consiencestraat 47 - 9120 Beveren - info@bollaert-a.be - T: +32 (0) 3 775 04 02