Bollaert Albert NV

Opbouwrolluiken

Bij Bollaert vindt u steeds de opbouwrolluik die u zoekt. Uit ons aanbod kan u opbouwrolluiken kopen aan de scherpste prijs. Vanuit Zwijndrecht doen we vooral de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen aan.

Kwalitatieve opbouwrolluiken

Wanneer u van plan bent om uw huis te voorzien van nieuwe ramen en bij de bouw er geen rolluiken voorzien waren kunnen rolluikkasten bovenop de ramen geplaatst worden.

Opbouwrolluik op maat

Opbouwrolluiken worden geleverd in een PVC-kast die bovenop het raam dient gemonteerd te worden. Voor onze opbouwrolluiken werken wij met 3 verschillende leveranciers: Deceuninck [], Veka en Selve. Standaardkleuren zijn wit en RAL-9001 gekleurd in de massa. Voor alle andere kleuren in voorraad wordt gewerkt met Renolitfolie. Ook hier hebt u de keuze tussen een manuele of elektrische bediening.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor al uw opbouwrolluiken de scherpste prijs te bieden voor de regio Antwerpen. U kan zich gelukkig prijzen met uw nieuwe rolluiken. Een opbouwrolluik van Bollaert straalt dan ook klasse en vakmanschap uit.

 

Opbouwrolluiken kopen? Profiteer van onze scherpe prijzen!

 
 
 
Bollaert Albert NV - H. Consiencestraat 47 - 9120 Beveren - info@bollaert-a.be - T: +32 (0) 3 775 04 02