Bollaert Albert NV

Screens

Zonwerende screens zijn een veelgebruikte vorm van zonwering. Bij Bollaert krijgt u steeds de scherpste prijzen voor screens en andere vormen van zonwering.

Zonwerende screens

De vlak-hangende zonwering, ook wel 'screens' genoemd, werd oorspronkelijk ontworpen voor grote projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen. Maar dit type zonwering kan natuurlijk met evenveel succes worden toegepast bij ramen van woningen. Screens kunnen handig zijn wanneer er bij u geen mogelijkheden zijn voor een zonnetent of wanneer u vaak afwezig bent.

Zonwerende screens werken ongeveer hetzelfde als een rolluik: het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Een screen-doek wordt geweven uit draden van glasvezel en heeft daardoor een enigzins open structuur. Hierdoor wordt het zonlicht voor 85 procent getemperd. Met zonwerende screens blijft het zicht naar buiten behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk hebt.

Een ander groot voordeel is dat deze zonwerende screens in de winter bovendien ook nog eens energiebesparend werken. Deze screens zijn leverbaar met een rechte, een afgeschuinde, een afgeronde of een ronde kap en in de kleuren zilver, wit en bruin. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk tegen meerprijs. Voor wat betreft het doek is er keuze uit een heel scala aan actuele kleuren. Bij Bollaert kan u uw zonwerende screens kopen aan de scherpste prijzen.

 

Screens als zonwering? Profiteer van onze scherpe prijzen!

 
 
 
Bollaert Albert NV - H. Consiencestraat 47 - 9120 Beveren - info@bollaert-a.be - T: +32 (0) 3 775 04 02