Bollaert Albert NV

Automatisering

Super handig, zo’n elektrische of automatische rolluik. Laat de vakmannen van Bollaert – experts in automatisatie - uw rolluiken plaatsen en automatiseren.

Kan ik elke rolluik automatiseren?

Tuurlijk, bij Bollaert zijn we in staat om al uw rolluiken te automatiseren. Zowel de traditionele inbouwrolluiken in pvc, als opbouwrolluiken, voorzetrolluiken, rolhekken en rolpoorten zijn te automatiseren.

Motor voor uw rolluik

Voor de automatisatie van rolluiken wordt gebruik gemaakt van buismotoren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en krachten.

Bediening van elektrische rolluiken

Hierin onderscheidt men 2 verschillen:

  • Met vaste bedieningspunten (trad. schakelaars)
  • Met afstandsbedieningen

Elektrische rolluiken, de voordelen

Bij traditionele bediening met vast bedieningspunt zijn we erg beperkt voor het plaatsen van de schakelaar en uitbreidingen (vb. tijdsklok). Bij afstandsbediening dient er enkel een stroomdraad (220v) tot in de rolluikkast te worden voorzien. De muurzenders kunnen overal geplaatst worden en voor uw gemak kan u met één afstandsbediening meerdere elektrische rolluiken bedienen. Tijdsklokken kunnen naar believen worden ingesteld op alle of een gedeelte van de rolluiken. Ervaar het gemak van elektrische of automatische rolluiken. Laat de ervaren vakmannen van Bollaert nieuwe rolluiken plaatsen of uw bestaande rolluiken automatiseren.

 

Meer info over het automatiseren van uw rolluik

 
 
 
Bollaert Albert NV - H. Consiencestraat 47 - 9120 Beveren - info@bollaert-a.be - T: +32 (0) 3 775 04 02